Alweer een fijne jongedame die we u mogen voorstellen: Tessa Leten

Philippe: Dag Tessa, wat moeten/mogen wij allemaal over jou weten?

Tessa: Ik ben Tessa Leten, ben geboren in 1980 en woon samen met Jan Hopmans. Ik ben trotse plusmama van Zazi en Nona en werk als Ops medewerker bij Nike ELC Wings in Ham. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig als vormselcatechist in Heusden-Centrum en als penningmeester bij CD&V-Groen. Daarenboven hou ik enorm veel van mijn dieren.

                                                                            

Philippe: Actieve dame, jij! Hoe lang ben je al actief bij CD&V en waar heb je je vooral mee beziggehouden?

Tessa: Ik ben al politiek actief sinds 2006. Eerst als penningmeester, dan als ondervoorzitster en nu terug als penningmeester.

Philippe: Vind je de verkiezingen een leuke periode of is het je allemaal wat te spannend?

Tessa: De verkiezingen zijn iedere keer weer een unieke, plezante periode waarin je nieuwe mensen leert kennen. Maar het is ook iedere keer weer heel spannend. Je weet immers nooit hoe de mensen van Heusden-Zolder gaan stemmen en over je denken.

Philippe: Inderdaad, dat is afwachten tot 14 oktober. Als een kristallen bol je de waarheid over je jezelf, je leven, de toekomst of iets anders zou kunnen vertellen, wat zou je dan willen weten?

Tessa: Ik zou willen weten hoe mijn leven er over 10 jaar zou uitzien, of ik dan nog net zo gelukkig zal zijn als nu!

Philippe: Oh, dat horen we graag dat je gelukkig bent :-). Is er toch nog iets waar je al heel lang van droomt? En waarom heb je dat dan nog niet gedaan?

Tessa: Ik droom al jaren van Amerika. Mijn nicht woont namelijk daar en die zou ik dolgraag nog eens willen bezoeken. Het jaar dat ik normaal gezien naar haar zou gaan ben ik mijn job kwijt geraakt. Door die omstandigheden ben ik er toen jammer genoeg niet geraakt en het is er ondertussen nog steeds niet van gekomen. Misschien eens tijd om die plannen terug op tafel te gooien!

Philippe: Zeker doen Tessa! Wat is het grootste wat je bereikt hebt in je leven?

Tessa: Dat ik op mijn eigen benen sta, bij niemand in de schuld sta en dat ik dit heb gedaan door er heel hard voor te werken. Daar ben ik heel trots op.

                                                 

Philippe: En terecht! Als laatste willen we je nog vragen: wat vind je het belangrijkste in een vriendschap?

Tessa: Eerlijkheid. In een vriendschap is het heel belangrijk dat je alles tegen elkaar kan zeggen, goed of slecht. Alleen zo is een vriendschap oprecht.

Philippe: Tessa, bedankt voor je tijd, ik wens je heel veel succes op 14 oktober!

Tessa: Merci Philippe, samen gaan we ervoor!